Advertisement

Φωτιά Βίλια / Φωτιά στα Βίλια Αττικής | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr - «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Φωτιά Βίλια / Φωτιά στα Βίλια Αττικής | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr - «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια.

Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. «αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλ. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί.

Φωτιά στα Βίλια: Εντυπωσιακές εικόνες από δορυφόρο | Offsite
Φωτιά στα Βίλια: Εντυπωσιακές εικόνες από δορυφόρο | Offsite from www.offsite.com.cy
Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο.

Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια:

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών.

Φωτιά στα Βίλια: Από ένα κούτσουρο πεύκου ξεκίνησαν όλα ...
Φωτιά στα Βίλια: Από ένα κούτσουρο πεύκου ξεκίνησαν όλα ... from 1.bp.blogspot.com
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Υπαρχουν ενδειξεις εμπρησμου, λεει ο δημαρχος μανδρας. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.

Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό.

Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια | O Efialtis
Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια | O Efialtis from www.o-efialtis.com
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών.

Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια:

Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ.

Posting Komentar

0 Komentar